CURSURI

Cursuri de Pian

Cursurile de pian sunt sustinute de profesori absolventi ai Facultatii de Muzica, sunt individuale si personalizate in functie de nivelul muzical al fiecaruia. Testarea este gratuita!

Cursuri de Vioara

Un instrument minunat, complex care poate dezvolta copilului un auz foarte fin si bun.

Cursuri de Chitara

Cursurile de chitara sunt sustinute de profesori cu o bogata experienta in predare si se adreseaza atat celor care acum si-au cumparat prima chitara si nu au nicio cunostinta in domeniul muzical cat si celor care canta de mai multi ani si vor sa treaca la urmatorul nivel.

Lectii de Canto

Lectiile se adreseaza tuturor celor care doresc sa isi insuseasca o tehnica vocala sanatoasa si corecta si vor sa invete sa cante. Copiii (cei care doresc), sunt pregatiti temeinic de o profesoara de canto tanara dar cu multa experienta, pentru a putea participa la concursuri importante de genul " Next Star", "Mamaia Copiilor",etc. Testarea copilului este gratuita.

Cursuri de Pictura pentru copii

Cursuri profesionale de arta ce dezvolta imaginatia si creativitatea artistica. Prin culoare, copilul isi exteriorizeaza sentimentele si trairile sale interioare. Il vom ajuta astfel, sa isi dezvolte in mod natural simtul competitiv, creativitatea, lucrul in echipa. Fiecare copil va picta la propriul sevalet ca un adevarat artist. Toate materialele sunt asigurate de noi.

Cursuri de Balet pentru copii

Sustinute de balerini profesionisti, oameni frumosi si pasionati de ceea ce fac, cursurile de balet ajuta fetitele sa-si dezvolte o imagine de sine pozitiva, sa aiba o tinuta corporala frumoasa, sa-si invinga timiditatea sau...chiar frica. Si poate, de ce nu, cu talent si perseverenta ar putea fi, balerinii de maine ai Operei Romane.

Cursuri de Dans sportiv

Dansul sportiv este o combinatie minunata intre sport si dans. Cu ajutorul dansului sportiv. copilul isi modeleaza corpul si capata o postura demna de invidiat. Performanta poate incepe chiar de la varsta de 5 ani, continuand pana la seniori. E nevoie doar de munca si dorinta! Cursurile de dans sportiv de la Ecole de musique se desfasoara in grupe mici de 10- 12 copii, pentru ca antrenoarea sa se poata ocupa foarte bine de fiecare copil in parte. Doar asa se poate ajunge la performanta. Sigur ca asta, se intampla doar daca si copilul doreste acest lucru si nu este neaparat obligatoriu! Dansul trebuie facut in primul rand pentru placere si miscare si mai apoi pentru competitii... Antrenoarea cursului este multipla campioana nationala la dans sportiv.

Cursuri de Teatru pentru copii

Cursurile de actorie si dictie sunt predate de actori profesionisti cu experienta si rezultate didactice deosebite. Modulul de Teatru pentru Copii cuprinde trei etape evolutive: Prima etapa consta in omogenizarea grupului, prin intermediul jocului si dobandirea de aptitudini caracteristice artei scenice. A doua etapa cuprinde exercitii de improvizatie unde fiecare isi exploreaza latura creativa. A treia etapa este construirea unor spectacole, pe baza etapelor anterioare. Am incercat sa definim latura ludica a vietii si am descoperit ca anumite atitudini si abordari pe care copilul le comporta in joc sunt prezente in personalitatea maturului de mai tarziu. In practica, mobilizandu-l pe copil la joc, poti sa-l observi manifestandu-si elementele caracteristice personalitatii: modul de raportare la ceilalti, inclinatii, placeri, abilitati, dar si stangacii, complexe, refuzuri. Iar jocul câstiga un rol foarte important in dezvoltare: devine mod de cizelare a abilitatilor dar are si scop terapeutic, incercand sa elimine complexe si stari de disconfort in raport cu partenerii. Teatrul, ca cel mai complex dintre jocuri, care inglobeaza abilitati dobandite prin joc, vine si îmbogateste universul copilului, ii stimuleaza imaginatia, creativitatea, atentia si concentrarea, insumandu-le pe acestea pentru a le folosi in ceea ce se cheama creatie artistica-lucrul care defineste personalitatea umana in cel mai profund sens al sau, si mai mult decat atat, il pune pe copil in situatia de a arata unui alt membru martor-publicul, cum a invatat el sa se joace.

Curs de limba engleza

Cursul se desfasoara pe grupe de varsta, mici, de maxim 7 copii. Abordarea este una placuta punandu-se accent pe metoda conversationala.Se organizeaza testari periodice pentru a sti in fiecare moment la ce nivel se afla copilul. Materialele de curs sunt incluse in pret.

Curs de limba franceza

Cursul se desfasoara pe grupe de varsta, mici, de maxim 7 copii. Abordarea este una placuta punandu-se accent pe metoda conversationala.Se organizeaza testari periodice pentru a sti in fiecare moment la ce nivel se afla copilul. Materialele de curs sunt incluse in pret.

Cor de copii

Membrii corului de copii Ecole de musique, invata sa-si perfectioneze calitatile vocale, sa descopere muzica si au sansa de a canta in spectacole live

Cursuri de pictura pentru adulti

Pe langa cursurile de pictura pentru copii, organizam si cursuri de pictura pentru adulti. Dacã iti doresti o escapada din cotidian, un moment de liniste si relaxare, sau pur si simplu vrei sa-ti dezvolti abilitatile artistice, sa deprinzi noi tehnici de pictura si sa patrunzi in lumea minunata a culorilor, École de Musique este locul potrivit. Aici beneficiezi de suport si indrumare, precum si de materiale profesionale. Investeste-ti timpul liber intr-o activitate care iti poate scoate la suprafata resurse necunoscute anterior! Pictura este un stimul pentru o minte creativa si poate fi atat hobby cat si terapie.

Ateliere lunare

Spiridusii lui Mos Craciun. In luna Decembrie cursantii(copii sau adulti) participa la atelierul de creatie, unde realizeaza cadouri pentru Craciun. "Spiridusii lui Mos Craciun", se adreseaza tuturor celor care doresc sa creeze obiecte decorative pentru sarbatorile de iarna. Atelierele au loc sambata de la 14 la 15,30. Tarif 250 ron/4 ateliere, cu toate materialele incluse.

Cursuri de Karate

Beneficiile cele mai importante obtinute prin frecventarea cursului de karate pentru copii sunt: imbunatatirea capacitatii de concentrare, imbunatatirea atentiei reducandu- se astfel hiperactivitatea si impulsivitatea. Copiii invata cu ajutorul acestui sport sa- si respecte instructorul si colegii si sa-si dezvolte spiritul de echipa si cel de competitie. Karate Kyokushin este unul dintre cele mai puternice stiluri de arte marțiale din lume, numărând la ora actuală peste 15 milioane de practicanți în toată lumea. Este un stil de luptă full contact, în care loviturile de braț la cap sunt interzise. Disciplina, autocontrolul și determinarea sunt calități esențiale urmărite prin practicarea acestui stil. Antrenamentele de karate pentru copii sunt concentrate pe dezvoltarea motricității elevilor și a anumitor calități fizice și psihice (așa cum am spus și mai sus): coordonare, autocontrol, disciplină, voință, autodepășire. Accentul în antrenamentele de copii se pune pe dezvoltarea unei tehnici corecte ca traiectorie, vitezei de execuție și ulterior a forței în execuție. Loviturile se execută inițial în aer, de pe loc (kihon geiko) sau din deplasare (ido geiko). Ulterior acestea se execută la palmare, perne de lovit sau palete și în cele din urmă cu un partener. Copiii nu fac kumite (luptă) decât după ce au deprins un minim tehnico-tactic și au o oarecare capacitate de defensivă deja dezvoltată. Chiar și atunci când încep practicarea kumite-ului, lupta se desfășoară în condiții de maximă siguranță pentru aceștia și cu echipament de protecție complet: protecții tibie, mănuși și căști. În cadrul antrenamentelor se desfășoară jocuri specifice pentru dezvoltarea capacităților motrice necesare antrenamentului de karate (coordonare, echilibru, reflex inteligență). Cursurile de karate oferă posibilitatea copiilor talentați să participe la stagii de pregătire la nivel național și internațional, examene de centură/grad, precum și la competiții de nivel național sau internațional. Cursurile se desfășoară sub îndrumarea lui Sensei Alexandru Lungu (centură neagră 3dan Sei Budokai Karate, centură neagră 1dan Kyokushin Karate).

Cursuri de street dance

Cursul ofera tinerilor o paleta larga de stiluri de dans inspirata din muzica de culoare(hip- hop, RnB, etc). La cursul de street dance se lucreaza la mobilitate, flexibilitate, atitudine si se dobandeste spiritul de echipa.